You & Me

You & Me staat al sinds jaar en dag aan de top van het Nederlandse circuit van coverbands en verzorgt vele optredens op diverse soorten evenementen in heel Nederland. Als geen ander kunnen zij inspelen op de wensen van het publiek met een enorm breed repertoire, hun muzikale en vocale hoogstandjes, gepaste kleding en flexibele werkwijze.

Zes ervaren en enthousiaste musici zorgen voor de beleving die nodig is voor het slagen van een feest. De twee eyecatchers, zangeres Esther en zanger Dirk, zorgen naast hun vocale kwaliteiten ook voor de nodige sfeer, entertainment en interactie met het publiek. You & Me is live muziek op zijn best!

You & Me speelt bijna alles! Het repertoire gaat van de hedendaagse dance muziek en de grote discokrakers uit de jaren ’70 tot gezellige Nederlandstalige hits, pop en rocknummers en niet te vergeten de jaren 80 en 90! De band wordt ondersteund door een professioneel geluidssysteem en prima lichtshow, die op alle soorten feesten zijn aan te passen aan de wensen van de opdrachtgever.

You & Me brengt u een avond vol muzikaal genot en entertainment!