Xclusive

Xclusive bestaat uit een groep enthousiaste en professionele muzikanten die van ieder feest een knalfeest maakt! Of het nu gaat om een tentfeest, bedrijfsfeest of bruiloft, Xclusive blaast vol energie en enthousiasme het dak er af!

Else Schreur (ex Bad Candy) vormt samen met Robert Joustra het front van Xclusive dat verder bestaat uit een superstrakke ritmesectie, twee fantastische blazers, toetsen, gitaar en percussie. Niet voor niets behoort Xclusive tot de top van de Nederlandse party- en coverbands en is daarom al jaren veel gevraagd vanwege de veelzijdigheid, muzikaliteit, repertoirekeuze en met topkwaliteit licht- en geluid

Geen feest hetzelfde; Iets bijzonders, dat willen we allemaal. Vraag naar hier naar de mogelijkheden. Xclusive zorgt voor de perfecte invulling van uw feest. Van begin tot eind stuitert de energie van het podium en sleept deze band u mee door een verrassende repertoirekeuze met mooie ballads, stevige rock, geweldige meezingers, echte discoklassiekers en natuurlijk de meest actuele Top100 nummers. Gert Nijstad Impresario verzorgt met veel plezier de boekingen tussen u en de formatie Xclusive.