William Janz

Soms staan er in Nederland ineens sterren op. William Jansen uit Rijswijk is zo’n ster. Jarenlang bezig met optreden in Nederland en Spanje, en nog nooit is er serieus aan en met hem gewerkt. Producer Riny Schreijenberg zag een optreden, en kreeg direct kippenvel. En als Riny kippenvel krijgt (wat niet vaak voorkomt), dan…… gaat er wat gebeuren!

William kreeg een artiestennaam “William Janz”! (of zo sommigen zeggen; Nederlandse Julio Iglesias).

William zong voor 90% Spaans, maar er werd besloten dit te veranderen. Na maanden zoeken naar een topsong, en het bepalen van de sfeer en imago, werd er met de van origine “leraar” William de eerste single opgenomen in de “White Villa” te Ede.

William, met 14 jaar bühne ervaring is er klaar voor! Zijn eerste single “Door jou zie ik weer hoe mooi het leven is” kon gezien worden als een start voor een glanzende carrière van William Janz”. Ook zijn tweede single ‘Ik wil jou helemaal voor mij alleen‘ rolde de studio uit, en werd direct door de Nederlandstalige DJ’s omarmd.

Inmiddels is zijn nieuwe single ”Mijn Allerliefste” uit! Op de melodie van Un Canto a Galicia van zijn grote voorbeeld Julio Iglesias zingt William zijn derde single de hitlijsten in. Vanaf nu overal te downloaden. Verder nam William deel aan het Spaanse programma ‘Got Talent España 2019’. Hij zong zich onlangs naar de halve finale met het nummer ‘Quijote’ van Julio Iglesias. Ook Spanje ontdekt nu William Janz! Voor boekingen William Janz Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario.
Prijs v.a. € 1.995,– | Vraag vrijblijvend een offerte aan | Prijzen zijn exclusief BTW.