Willem Gunneman

Rap van de tongriem gesneden, verbazingwekkend scherp en uiterst adrem. Een bruisende performance vol (h)eerlijke improvisaties.
Als theatermaker, sneldichter, dagvoorzitter, gastheer, uitnodigende teaser, rode draad, frisse break of spraakmakende afsluiter.
“Zo snel dat je je afvraagt of het geen doorgestoken kaart is” “Willem’s improvisatietalent spreekt tot ieders verbeelding”

U heeft de boodschap of een zorgvuldig gekozen doelstelling? Willem heeft de mogelijkheid deze te communiceren in de rol van inspirerend cabaretier, discussieleider, gedreven motivator, dagvoorzitter(PLUS), gastspreker, gastheer of verrassend entertainer. Anders dan anders. Verfrissend en helder.

Van congressen tot evenementen en sprankelende totaalproducties. Willems optredens zijn altijd uniek en met wat u wenst te communiceren in het achterhoofd. Zijn unieke optredens leidden tot enthousiaste reacties van o.a. Herman Finkers, Hans Wiegel, Rudolph van Veen, Jort Kelder en Sjeng Schalken.

Begeleid door sprankelende musici, puur verbaal of in een interactief één-tweetje met de pianist.
Optredens op uitnodiging van bedrijven, gemeenten, theaters en organisatiebureaus. Zijn teksten klonken onder meer in het Amsterdams Concertgebouw en het nieuwe De La Mar. Vertolkt door klinkende namen als Karin Bloemen en Berget Lewis.
Prijs op aanvraag | Vraag vrijblijvend een offerte aan | Prijzen zijn exclusief BTW.