Werkwijze

Wat is de werkwijze van Gert Nijstad Impresario?

U neemt contact met mij op en samen nemen we uw wensen door. U krijgt van mij een advies dat is toegesneden op uw specifieke wensen. Dit advies staat er borg voor dat u het beschikbare budget optimaal besteedt.

Hoe werkt het programmeren?
Natuurlijk kan ik iedere gewenste artiest voor u engageren. Ook heb ik alternatieven, originele ideeën en praktische oplossingen. Heb ik eenmaal uw wensen in beeld, dan ontvangt u van mij eerst een offerte. Zodra u mij de opdracht verstrekt, ontvangt u van mij de schriftelijke overeenkomst. Door mijn kennis van de markt, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk, zorg ik voor u voor waterdichte contracten met gunstige condities. Als u zeker van uw zaak wilt zijn, doet u er goed aan vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Hoe gaat het organiseren?
De organisatie lijkt heel simpel en zo gedaan. De wezenlijke uitvoering van een optreden/festiviteit/evenement is niet zomaar even iets. Er is veel vakkennis voor nodig, er gaat namelijk veel tijd in zitten en het vraagt de volle aandacht. Al deze zorgen neem ik van u over. Ik ken de juiste vakmensen en de betrouwbaarste bedrijven.

Wat zijn de kosten?
Dat valt erg mee. De kosten, die gepaard gaan met het inschakelen van mijn impresariaat, worden voor een groot deel of geheel terugverdiend door gerealiseerde besparingen. Met de artiesten, ook de bekende artiesten, zijn afspraken gemaakt. Ik kan ze voor hetzelfde honorarium aanbieden als via de zaakwaarnemer. Ook wanneer u rechtstreeks bij de artiest boekt, wordt de prijs niet minder. Vanwege mijn praktische werkwijze betalen mijn klanten niet mee aan overheadkosten. Het boeken via Gert Nijstad Impresario heeft nog een bijkomend voordeel. Het rendement van uw evenement is toch groter als uw gasten enthousiast naar huis gaan. De waarde daarvan valt niet in geld uit te drukken.
Werken met Gert Nijstad Impresario betekent dat u altijd precies weet waar u financieel aan toe bent.

Bent u ook verzekerd?
Entertainment is mijn vak! Verzekeren is een ander vak. Natuurlijk snap ik dat u wel graag verzekerd wil zijn. Ik weet een verzekeraar die voor u een evenementenverzekering naar wens en op maat kan afsluiten. Deze evenementenverzekering biedt u de zekerheid tegen de financiële gevolgen van calamiteiten die een evenement kunnen hinderen of zelfs verhinderen. Heeft u behoefte aan deze verzekering of vragen over deze verzekering, dan breng ik u graag in contact.