Vermakelaar Vincent van Leth

Feestconcept HILARITIJD

Een avondvullend verrassend en persoonlijk totaalconcept u gebracht door vier uitermate gezellige en wel zeer ervaren entertainment-professionals wat zijn gelijke niet kent. Dat is kortweg de “Hilaritijd”.

U wordt ontvangen door een gezellig muzikaal duo (de Sfeermakers). Zij zorgen voor een muzikale vrolijke noot bij het naar binnen gaan, aangevuld met een vermakelijke verrassings-act. Wanneer uw gasten allemaal binnen zijn (ca. 45 minuten) zal na een klein half uurtje muzikaal vertier een wel heel bijzondere gast haar opwachting maken. Na een grondige inspectie van de feestlocatie door Sjaak Oeritie (hoofd beveiliging) zal niemand minder dan H.K.H. —-naam is nog geheim!!—-met alle egards worden ontvangen en het woord tot de gasten richten. In een 20 minuten durende hilarische toespraak, compleet met bijna aanslag zal zij in haar speech de feestavond openen. Tevens hierin opgenomen enkele anekdotes der aanwezigen en wat weetjes over het bedrijf.

De muziek neemt het van haar over en speelt nu wat meer opzwepende nummers en de eerste rasse schreden op de dansvloer worden meestal nu wel gezet. Een spetterende aankondiging, er staat iets te gebeuren, wie o wie verschijnen er ten tonele….??

Dames en heren, ladies and gentle people…. hier zijn voor u de showmasters van weleer…..Niemand minder dan…..Henk van der Togt en Linda De Knol !!!! Wat velen niet weten is dat sinds de jury-deelname aan de Uri Geller-show dit presentatie-duo zelf ook wat goochel-aspiraties heeft welke ze voorafgaand aan de quiz u niet wil onthouden. In een vijftien minuten durend interactief goochelblokje vertonen deze quizmasters op zeer humoristische wijze hun verborgen kunnen en kunsten aan het inmiddels uitzinnige publiek.

De kwis; het publiek wordt gelang de groepsgrootte in groepen ingedeeld met elk team een teamcaptain welke de antwoorden na intern overleg met zijn team op hun whiteboard noteert. De vragen varieren van algemene weetjes tot aan specifieke vragen over het bedrijf. De kwis bestaat uit meerdere ronden en onderdelen als: Intro raden, raad het lied of niet/raad je plaatje, welke twee nummers hoort u hier door elkaar, kendel laait; welke nederlandse vertaling van een Engelstalig nummer hoort u, pleebekshow; welk team vertolkt het beste bekende nummers volledig verkleed, het uitbeelden van beroemdheden, vragenronde. De energieke quiz zal in 3 blokjes van ongeveer een half uur elk geschieden afgewisseld metmuzikale pauzes met daarin ruimte voor een hapje,praatje en een dansje.

Na de prijsuitreiking aan het winnende team zal deze bonte avond ontaarden in een feestelijk geheel met een uur lang opzwepende feestmuziek. Stil zitten is haast onmogelijk met eventuele participatie van het knotsgekke DJ-duo Kenny Harder en Conny Draaijen die schitterende prijzen van de Action en de kringloopwinkel weggeven waarbij Kenny Harder tevens zijn vurige vuurspugerij ten tonele brengt.

Dus: hele avond live muziek (met o.a. U vraagt zij spelen !!), entree-animatie, entertainment, persoonlijk, humoristisch,feestelijk, spel-show,hilarisch,dansen,acoustisch en versterkt, lichtshow,goochel-act

Om bovenstaand programma optimaal te kunnen uitvoeren is het van belang dat uw gasten in een maximaal tijdsbestek van 45 minuten binnenkomen omdat anders onderdelen uit dit ludieke en unieke programma geschrapt moeten worden !!

Dit programma is geschikt voor groepen van 40 tot 140 personen.

Benodigdheden: ruime kleedkamer voor vijf personen.

Een productie van Vermakelaar Vince van Leth en Ilse Horstman in samenwerking met De Sfeermakers; Coen Dassen en Peter Laros.