Vangrail

Bandleden
Raynaud Ritsma (zanger | gitaar)
Dirk Lennart Hogeveen (gitaar)
Wiebe de Jong (toetsen)
Jort Landman (bas)
Sander de Groot (drums)

De Wereld Vangrail
Meer dan 120 shows per jaar. Uitverkochte zalen. Uitzinnig publiek. Vaste fanbase. Een award voor de beste single van het noorden. De beste coverband met eigen werk van Nederland. Dit is Vangrail.

Het publiek maakt in 2005 kennis met Vangrail. In een paar jaar tijd groeit de band uit tot een gevestigde naam in het Nederlandse covercircuit. Inmiddels toert Vangrail onder andere langs de Vierdaagsefeesten Nijmegen, Dutch Week Val Thorens (Fr.), Wk Hockey Den Haag, en uiteraard vele festivals, tent- en pleinfeesten.

Na een fantastisch jaar van 139 shows breekt voor Vangrail een nieuw tijdperk aan. Een nieuwe show die bestaat uit covers met style, onuitputtelijke energie en overweldigende visuals. Een band die zijn publiek verstaat en zichtbaar geniet. Vangrail schakelt moeiteloos tussen hedendaagse hits en bekende klassiekers en doet wat nodig is om zijn publiek in vervoering te brengen.

Naast het coverwerk tekende Vangrail een platencontract bij het label Red Bullet. Onder deze vlag is het succesvolle album Vroeg of Laat uitgebracht. Vorig jaar werd er een award binnengehaald met de single Ik Mis Je en op dit moment wordt er hard gewerkt aan nieuw materiaal.

Facts & Figures
Verkozen tot Friese ambassadeurs van de vrijheid 2015 | Levert soundtrack voor aankomende TV serie | Frontman Raynaud presenteert TV programma | Wordt gesponsord door verschillende muziekfabrikanten | Meer dan 18.000 likes op Facebook | Meer dan 24.000 volgers op Twitter | Kleding Sponsor: Amsterdenim & Cleding Raad

Missie
Vangrail is doeltreffend voor ieder evenement. De show is toe te passen op iedere locatie, groot of klein. Ons team bestaat uit vakbekwame, meedenkende technici waarbij communicatie hoog in het vaandel staat.

Referenties
Philips, KWF Kankerbestrijding, ING, 3FM, Sneekweek, 100%NL, PSV, SnowTime Dutchweek Val Thorens, WK Hockey Den Haag, Omrop Fryslân, Vierdaagsefeesten Nijmegen, Oerrock festival.