Ceremonie

Een persoonlijke invulling bij een uitvaartplechtigheid van een overleden dierbare, komt steeds vaker voor. Live muziek helpt om de afscheidsplechtigheid een intense beleving en een diepere persoonlijke betekenis te geven. Live gespeelde muziek en gesproken teksten smelten samen tot een waardevol laatste eerbetoon aan de overledene. U kunt hierbij denken aan de lievelingsmuziek van de overledene. Een speciaal lied dat u als troost ervaart of juist dat muziekstuk dat de overledene precies karakteriseert.

  • Muziek hoort bij een uitvaart.
  • Muziek geeft de uitvaart een bijzonder accent.
  • Muziek zegt vaak meer dan woorden.
  • Muziek kan emoties verdiepen.
  • Muziek zal herinneringen oproepen.
  • Muziek zal troost bieden en verzachten.
  • Muziek geeft een gevoel van verbondenheid.

Als u écht een bijzondere uitvaart wenst, dan kunt u ervoor kiezen om een musicus of meerdere musici te laten spelen tijdens de plechtigheid. Op de volgende bladzijde onder “mogelijkheden” vindt u hier meer informatie over.

Een zanger of zangeres, trompettist, saxofonist, een violist, percussiegroep of Nederlandstalig? Of een combinatie van deze mogelijkheden. Een voordrachtskunstenaar? Vrijwel alles kan! Door mijn uitgebreide netwerk van professionele musici kan ik zo goed als alle live muziek op elke gewenste locatie en tijdstip regelen. Ik verzorg live uitvaartmuziek door heel Nederland. Ik zit niet stil als het gaat om het artiestenbestand. Ik ben altijd op zoek naar uitstekende artiesten met passie en liefde voor het vak.

Maak van een droevig moment, een eerbetoon dat hartverwarmend is. Welke muziek past bij de overledene en maakt de plechtigheid tot een dierbare herinnering? Uw wens breng ik graag in vervulling. Samen maken we het persoonlijk en stijlvol. De juiste toon!