Trouwambtenaar Willem Gunnenman

Vroeger was het sluiten van een huwelijk uitsluitend weg gelegd voor een ambtenaar van de burgerlijke stand. Een ambtenaar in dienst van de Gemeente die niet altijd in staat is een huwelijk bijzonder en persoonlijk te maken. Een BABS (Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) is niet werkzaam bij een gemeente, maar kan wel voor één dag worden aangesteld.

Na de aanstelling krijgt de BABS 24 uur de bevoegdheid om jullie te trouwen.* Met andere woorden: Theatermaker, (snel)dichter en zanger W!llem Gunneman maakt ‘jullie dag’ uniek en kan jullie op een bijzondere wijze in de echt verbinden.

W!llem is eveneens te boeken met zijn vaste pianist, een combo, harpiste, bassist, violist, (aanwezige) musici of in combinatie met tot ieders verbeelding sprekend theater. Tot slot is Willem te boeken in een uniek interactief een-tweetje met pianist Jan Vayne. Kortom: Het is aan ‘jullie’.

Willem is  gespecialiseerd in het schrijven en voordragen van persoonlijke toespraken, liedjes en teksten. Vanzelfsprekend vindt er voorafgaand aan ‘jullie dag’ een uitgebreid gesprek plaats.

W!llem Gunneman is als trouwambtenaar exclusief te boeken bij Gert Nijstad Impresario.

 

*Het kan zijn dat het in jouw gemeente verplicht wordt gesteld dat er een trouwambtenaar van de Burgerlijke Stand aanwezig is om er op toe te zien dat het huwelijk goed wordt voltrokken of dat er aanvullende eisen worden gesteld. Wij regelen dit graag voor jullie.