THE SLAMPAMPERS

UITSTEKENDE MUZIKANTEN & GEWELDIGE KOMEDIANTEN
The Slampampers lijken te zijn blijven hangen in de jaren ‘20. Geheel in stijl zetten ze een show weg waar enorme muzikaliteit moeiteloos wordt afgewisseld met een flinke dosis humor. De heren passen onder andere perfect in een Gatsby setting, jazz setting of als straat theater. Ze spelen veelal mobiel akoestisch, maar kunnen ook een fantastische show weggeven versterkt en vanaf een podium.

The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

De drie artiesten van The Slampampers zijn uitstekende muzikanten en geweldige komedianten. Deze artiesten hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen op straat, feesten, theaters, bedrijfsevenementen. Eigenlijk overal waar muziek en theater samen passen. Desnoods bij u in de huiskamer.

The Slampampers bestaat uit zang, saxofoon, bas en drums. Ze brengen een “feelgood-show” die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt. Je hoeft de muziek niet te herkennen om van dit stukje professioneel entertainment te kunnen genieten. Dit trio bestaat uit 3 zeer ervaren muzikanten en entertainers die met hun show ieder publiek moeiteloos inpakken.

Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten.

The Slampampers spelen ook regelmatig op een Gatsby Party: The Gatsby Party. Een sfeervolle avond in Gatsby stijl.