The Exclusive Strings

WIL JE THE EXCLUSIVE STRINGS BOEKEN VOOR EEN OPTREDEN?
Artiestenburo Gert Nijstad Impresario is hét boekingskantoor voor alle bands en artiesten!
Op Deze website vind je al heel veel informatie met betrekking tot het boeken van The Exclusive Strings voor een evenement.
Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië).
The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven.

Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenommeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties.

The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassieke meesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, van beheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie.

The Exclusive Strings zijn op-en-top professionals. Ze hebben de nieuwste technologie in de vingers. Met hun high tech strings produceren zij een eigentijdse sound en het draadloos musiceren bevordert de interactie met het publiek. De solistes presenteren zelf met als basistaal het Engels. De exclusive concertkledij is speciaal voor hen ontworpen door de topdesigner Nicky Vankets.

U organiseert een feest of een evenement. U plant een congres of wil een nieuw product lanceren. Voor elk van deze activiteiten kan een aangepaste setlist worden samengesteld. Het productieteam rond The Exclusive Strings kan dankzij de nodige kennis en ervaring meedenken om van uw concept een topper te maken. Vraag Gert Nijstad Impresario naar de mogelijkheden.
Foto: Eigendom van Exclusive Strings.