Staal Met Glazen

Gert Nijstad Impresario presenteert Staal Met Glazen! Deze heerlijke formatie is al ruim 15 jaar de oorzaak van menig uit de hand gelopen feestje. Met een overweldigende combinatie van een energieke live-act en aanstekelijke sound zorgt deze 9-koppige groep vrienden voor een avond om nooit te vergeten. Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme. Ze spelen dan ook door het hele land de zalen plat, het dak eraf en de dansvloeren vol. Iedere keer weer zetten ze de boel op stelten.

Het podium barst van de energie en een overdosis aan enthousiasme.
Met een tikkeltje gestoorde leadzanger die als een wervelwind over het podium raast, een pittige snarenclub, drie blazers, drum en bas wordt dit een avond om niet meer te vergeten. Met hun eigen nummers en eigenzinnige covers vol Nederlandstalige pop, ska, folk en feestmuziek laten ze je alle hoeken van de dansvloer zien.

Staal met Glazen voelt zich overal thuis. Kroegen, feesttenten, festivals, studentenfeesten stonden al op het programma. Maar ook radio-uitzendingen bij Omroep Brabant en 3FM. Check de agenda bij Gert Nijstad Impresario voor optredens bij jou in de buurt.

Staal met Glazen – muziek is de jus van het leven en piepers zonder jus is als een leven zonder kleur!

Staal met Glazen is:
Dave van den Boom – gitaar
Dennis Bakker – zang
Gijs van Heeswijk – drums
Ilse Brugmans – alt sax
Marijn van de Braak – tenor sax
Mark Nederhof – trompet
Paul Heck – Bas
Rik de Gier – trombone
Tom Goossens – gitaar