Sigrid Hof

Een dijk van een stem en een imponerende uitstraling vormen het handelsmerk van SigridSigrid Hof. Het podiumdier Sigrid is een artiest met veel talenten. Haar brede repertoire reikt van Klassiek, Musical, Jazz, Easy-listening tot Soul, Pop en eigen nummers. Sigrid kan alles met haar stembanden: van het aantikken van een intieme snaar tot temperamentvol uithalen.

In de loop der jaren heeft Sigrid diverse shows ontwikkeld voor bedrijfsfeesten, evenementen en theater. Veelzijdige acts, gevoelige ballads, swingende nummers en veel humor passeren daarbij de revue. Voor haar legendarische Heilsoldate-act wist zij in 1999 de ‘Populariteitsprijs voor meest verrassende Act’ in de wacht te slepen.

Interactie met het publiek staat bij Sigrid hoog in het vaandel . Het aanslaan van de juiste toon is een kunst die zij tot in de puntjes verstaat. Ook is zij in staat om in te spelen op uw specifieke wensen en treffende teksten te schrijven over een bepaalde persoon of over uw bedrijf.

Sigrid is tevens te boeken bij Gert Nijstad Impresario met diverse acts.
-Heilsoldate Gedurende circa 15 minuten loopt Sigrid – verkleed als Leger des Heils soldate-, rond tussen de gasten en collecteert zij voor het goede doel. Plots stapt zij de buhne op en bedankt zij alle mensen voor hun gulle giften. Binnen enkele seconden vindt er vervolgens een metamorfose plaats en daar staat de aantrekkelijke zangeres Sigrid, die een even dans- als herkenbaar repertoire brengt dat iedereen zal aanspreken: van Whitney Houston tot The Weather Girls en Tina Turner, zelfs de titelsong van The Phantom of the Opera (in overleg) brengt de klassiek geschoolde Sigrid op schitterende wijze ten gehore! Sigrid kan eventueel, bijgestaan door haar twee ‘Surprises’, (een zeer verrassende aanvulling op de act) een nog gevarieerder programma ten gehore brengen. De backingvocals/danseressen verschijnen op het moment van de metamorfose en maken dat de verbazing en verwondering bij uw gasten tot een topniveau stijgen. Tijdens de show zullen ‘De Surprises’ uw gasten versteld doen staan door steeds in andere, creaties ‘op te duiken’. Kortom: klasse, zoals u van Sigrid gewend bent, met een verrassinkje of twee extra!

Uitkoopbedrag en duur van de act op maat en op aanvraag.