RADIONL Drive Inn Show en RADIONL Drive Inn en Artiestenshow

RADIONL is een snel groeiend radiostation dat zich gespecialiseerd heeft in Nederlandstalige muziek. Het Nederlandse lied is waanzinnig populair net als RADIONL!! Dus wil je een super gezellig feest? Sinds enige jaren bestaat er de mogelijkheid om de DJ’s van dit station live aan het werk te zien tijdens de Drive Inn Shows. Al dan niet in combinatie met optredens van populaire Nederlandstalige artiesten.
Boek de enige echte RADIONL Drive-in show! Een 4 uur durende show gepresenteerd door een RADIONL DJ/Presentator, die het feest compleet maakt in een prachtig RADIONL decor.
Inclusief licht en geluid. En natuurlijk niet te vergeten de weggeef gadgets zoals het felbegeerde RADIONL t-shirt en de RADIONL stickers.

Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid. Bij een boeking van een show krijgt u radioreclame. Zes dagen voorafgaand aan het evenement worden er dagelijks 5 radiospotjes in de betreffende regio uitgezonden.

De standaard drive in show bestaat uit:
Licht en geluid tot 800 personen | voor feesttenten en openlucht kan een meerprijs van toepassing zijn vanwege de inzet van het juiste licht en geluid, afhankelijk van het oppervlak en de capaciteit/aantal bezoekers | Diverse give aways | Vermelding in de RADIONL show agenda | Aankondigingsposters

Tip! Naast de standaard Drive In Show bestaat er ook de mogelijkheid voor de RADIONL Artiestenshow.

RADIO NL ARTIESTENSHOW
Vier uur durende show inclusief licht en geluid tot maximaal 800 personen.
Tijdens de 4 uur durende show wordt er Nederlandstalige muziek gedraaid.

De artiestenshow is een complete drive-in show met een DJ/Presentator van RADIONL en optredens van verschillende artiesten.
ALLE Nederlandstalige artiesten zijn in deze show bij te boeken!

De RADIONL Artiestenshow is inclusief:
Licht en geluid (B-set tot 800 personen).
Voor feesttenten en openlucht kan een meerprijs van toepassing zijn vanwege de inzet van het juiste licht en geluid
RADIONL DJ/presentator.
3 nader te bepalen artiesten die elk 1 x 30 minuten optreden.
Give-aways, waaronder T-shirts en stickers.
Vermelding in de RADIONL drive-in show agenda.
Bij een boeking van een show krijgt u radioreclame. Zes voorafgaand aan het evenement worden er dagelijks 5 radiospotjes in de betreffende regio uitgezonden.
Vier uur durende show.
Aankondigingsposters

U wilt meer weten en aanvullende informatie over de RADIONL Drive Inn Show en Artiestenshow?
Neem dan contact op met Gert Nijstad Impresario en vraag naar de mogelijkheden en tarieven of vul het contactformulier in op deze site.