Queenmania

Queenmania brengt de Freddie Mercury Sound vol overgave en fenomenaal!

Met de, door alle fans, diep beklaagde dood van Freddie Mercury, is ook een muzikale legende gestorven. De Superband “Queen” heeft een groot deel van zijn eigen karakter verloren. Sinds enige tijd probeert de vijfmansformatie Queenmania zeer succesvol, dit gemis in de showbizzwereld goed te maken en presenteert de sound van hun grote voorbeeld verbluffend origineel met de grote bekende Queen hits (natuurlijk ook “We are the Champions”, “We will rock you”, “Radio gaga”, etc.) maar ook de songs van hun laatst verschenen album.

Frontman van de band is Peter Paul, die qua uiterlijk, outfit, stem en mimiek het evenbeeld van Freddie Mercury is. De Keyboards worden bespeeld door Peter Farnbauer. Het gitaarwonder van de band heet Joe Hasjo, de bas wordt bespeeld door Peter Hasjo en aan de drums werkt George Kucharek.

Met talrijke optredens in heel Europa wordt het publiek overal opgezweept bij de grote concerten o.a. in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië etc. Maar ook voor dancings en clubcircuits is het een aanrader.

Op 2 oktober 1997 werd Queenmania uitverkozen tot beste double group van Europa op de beurs in Sindelfingen Duitsland.