PPM Band

(on)Gewoon Goed en Gezellig! Dat is de PPM Band en die boek je natuurlijk bij Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario.
Je kan ons het best omschrijven als; (on)Gewoon Goed en Gezellig! Waar we ook komen -van het meest chique bedrijfsfeest tot het meest lompe festival-, we worden geroemd om onze muzikaliteit en ongewoon gezellige interactiviteit. Het is bij ons altijd feest met een vet gouden rand!
We zijn niet de zoveelste hipste/coolste/ubervette/megaflexe coverband. Nee, wij zijn gewoon leuk, gezellig en interactief (en verrekte goed ;-)). We spelen alles, vaak in razend tempo en ook op verzoek via SMS. We hebben karaoke, dans-acts, nemen een Ledwall/CO2/confetti mee en vragen daar niks extra’s voor! En -en dit is blijkbaar uniek in deze tijd-: we kunnen elk repertoire en publiek aan en spelen avondvullend. We hebben geen voorgeprogrammeerde sets en kunnen ons dus aanpassen (en dat doen we ook!). Dit maakt dat het altijd (altijd!) een ongewoon goed en gezellig feest wordt.
Tja, als je dan ook nog een superbabe als Loes in je gelederen hebt, wat wil je dan nog meer? Het juiste antwoord is; Gewoon boeken bij Gert Nijstad Impresario. Op dat moment begint al het feest 🙂