POPULAIRE FEESTEN

Altijd het beste van het beste!
Een goed feest zorgt voor samenhang en een unieke sfeer. Gert Nijstad Impresario heeft een ruime ervaring in het programmeren en organiseren van feesten. Er is zoveel mogelijk! verheug je op een spetterend feest.

Bedrijfsfeest? Ik verzorg een fantastisch programma op maat, naar wens, inclusief voorpret, met elkaar genieten van het feest. Voorbereiding en uitvoering in één hand. En wil je dat jouw gasten dit bedrijfsfeest over 10 jaar nog herinneren? Gert Nijstad Impresario verzorgt dit tot in detail met de missie: Beleven, genieten, onthouden!

Dorpsfeest, kermis, zomerfeest of carnavalsfeest? Vele feesten heb ik onvergetelijk gemaakt met origineel en spetterend entertainment. Gert Nijstad Impresario heeft een groot artiestenbestand en werkt nauw samen met top entertainers. We gaan telkens weer voor stralende gezichten

Eindejaarfeest of een nieuwjaarsborrel, dat maakt een feest pas echt onvergetelijk.
Smaakvol entertainment en de beste cateraar, wij zorgen voor de aankleding van uw feest.

De gezelligste Braderie van Nederland in uw dorp/stad of een Koningsdag?
Koningsdag is de nationale feestdag waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd.
De Koninklijke familie viert ook dit feest, ergens in Nederland. Op lokaal niveau doen wij ook mee met muzikale optredens en originele acts, samen met bijdragen van verenigingen en organisaties die geworteld zijn in stad en regio.

Oktoberfest, haal de dirndl en lederhosen uit de kast: Willkommen zum Oktoberfest! en geniet van de traditionele Beierse sfeer! Geniet van traditionele Duitse hits.
Wunderbar!…ja, ja aan de wunderbar is ook bier.
Wunderbar is ook het entertainment. De sound van die zanger of zangeres maar ook die band met dat heerlijke, tikkie foute repertoire met dat heerlijke sausje van blaasinstrumenten en accordeon klanken. Maar er is meer. Wij maken samen dit Oktoberfest.
Viels Spaß…..Grüße!!