Perfect Showband

Hoeveel ervaring wil je op de buhne hebben staan?
Al meer dan 20 jaar aan de Top van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure!!

De meest succesvolle Bruiloftsband uit het oosten van Nederland worden ze genoemd en niet zonder reden..!

Perfect Showband is een super dynamische Bruiloftband dat beleving overbrengt waar nog lang over nagepraat zal worden. De jarenlange ervaring straalt deze band uit als ze het podium betreden en wanneer de eerste klanken ten gehore brengen wordt je meegesleurd in een “rollercoaster” van hits van toen tot de hedendaagse top50!!! Alles staat in teken voor interactie met het publiek, om er samen een onvergetelijk feest van te maken. 100% live beleving! is wat ze willen bereiken – HET DAK ERAF!!!

Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 Multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres.

Perfect Showband is nog een van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn, doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheid Perfect Showband van vele andere bands!!!

Perfect Showband is overal inzetbaar zoals Feesttenten – discotheken- Pleinfeesten- bedrijfsfeesten- Kermissen- bruiloften en wat u nog meer kunt bedenken, en zeer flexibel naar elk opdrachtgever toe. Met een Crew van 2 personen techniek is het plaatje helemaal compleet wat betreft licht en geluid.

Perfect Showband werkt met de meest moderne equipement zodat elke show 100% tot zijn recht komt.

Laat je verrassen door de power van talent, enthousiasme en ervaring!