Partyband Heer en Meester

Een mix van de swing van de top 2000, de charmes van Nederlandstalig, de power van house en rock, of stampende feestmuziek zorgen voor een muzikale belevenis, afgestemd op uw wensen!
Dit is in een paar steekwoorden samengevat Partyband Heer en Meester!!

Partyband Heer en Meester staat keer op keer garant voor een onvergetelijke party, door het hoge entertainment gehalte, en veel interactie met het publiek. Deze perfecte combinatie, bestaat uit 3 professionele muzikanten, die elk feest en elke leeftijdscategorie in beweging krijgt.
Een mix van de swing van de top 2000, de charmes van Nederlandstalig, de power van house en rock, of stampende feestmuziek zorgen voor een muzikale belevenis, afgestemd op uw wensen!
Deze formule werkt altijd, omdat ze niet met een vast repertoire werken, maar feilloos inspelen op het publiek.
Het geheel wordt nog eens fantastisch ondersteund door een verbluffende lichtshow, en het beste geluid.

Roy
Zanger/drummer/geluidstechnicus én de oprichter van deze succes formatie! Een perfectionist, goed is net niet goed genoeg voor deze Meester. Hij voelt elk feest moeiteloos aan, en is pas tevreden wanneer er een Party wordt bereikt, met een hoofdletter ‘P’. Dé motor van de band, die alle parts op muzikaal gebied, draaiende houdt.

Bianca
Een spontane zangeres met uitstraling, en een geweldig gevoel voor entertainment. Ze beschikt over een flinke dosis podiumervaring, en enthousiasme waarmee ze elk publiek inpakt! Kortom; een gepassioneerde zangeres die perfect mixt met de band!

Erik
Zanger/toetsenist met meer dan 30 jaar ervaring in het circuit. Met zijn aanstekelijke enthousiasme, zijn professionele benadering als wel zijn passie voor de muziek, en de chemie tussen de muzikanten die er op het podium vanaf spat, is het een lust voor het oog en oor!

Oké….deze samenvatting bestaat uit al veel meer woorden, al veel meer woorden dan in het begin van dit verhaal. Beleef onze daden, dat is het mooist en doen wij zo graag! en vraag Artiestenburo Gert Nijstad Impresario naar de mogelijkheden en belangrijke informatie. Wij gaan er voor….. uuuh want wij zijn Heer en Meester :)..aangenaam!!!

Foto: © Duo Heer en Meester