Papa di Grazzi

Papa di Grazzi is een Showband met full entertainment!

Papa di Grazzi is al jaren een spraakmakende act in het covercircuit. Dit allemaal onder leiding van de Godfather of Party uit het Nederlandse bandjes circuit Papa Albert himself. Niet voor niets behoort deze band qua boekingen, en vooral ook impact, al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.Mooie dames, korte rokjes, malle acts, super muzikaal, enorm veelzijdig, verrassende repertoirekeuze, een top show en dito sound. Ga zo nog maar even een tijdje door. Tietske en Daniƫlle completeren de show met hun uitstraling en strakke zang en blazers partijen. De geroutineerde band met louter top muzikanten weet van geen ophouden en de energie spat uit de speakers.
Gert Nijstad Impresario boekt telkens vanwege de uitstekende ervaringen Papa di Grazzi met veel plezier en een goed gevoel.
Altijd de juiste toon!

Techniek van internationaal niveau
Met o.a. de lichtshow wordt het plaatje compleet.
Papa di Grazzi staat voor een wervelende show, goede muziek, sexy danseressen en een perfect geluidsysteem. Dat is alleen nog maar het begin, want met o.a. een spetterende lichtshow wordt het perfecte plaatje compleet gemaakt.
Bij een goed optreden hoort een goed geluid. U boekt Papa di Grazzi compleet met een hoogwaardig licht- en geluidssysteem. Het geluid wordt naadloos afgesteld op uw locatie en evenement, terwijl de lichtshow zelfs menig Top 100 band in Nederland overtreft. En geloof ons: dat komt echt niet alleen door die haarscherpe 6mm LED-wall.

Alles weten over de boekingen van Papa Di Grazzi? Gert Nijstad Impresario kan er u alles over vertellen. Want niet voor niets behoort deze band qua boekingen en vooral ook impact al jaren tot de Nederlandse top van cover en partybands.