Over Gert Nijstad

Gert Nijstad, de drijvende kracht achter het impresariaat.

Gert Nijstad

Als negenjarig jongetje startte ik als trompettist bij de plaatselijke fanfare in Ruinen. Hier heb ik mijn muziekdiploma’s gehaald. Later heb ik voor een tweede instrument gekozen, de saxofoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens ben ik zanglessen gaan nemen op de muziekschool te Hoogeveen. Na de fanfare ben ik als trompettist/saxofonist/zanger gaan spelen in een band.

Mijn eerste band was Swingset. Deze band is later opgegaan in Xclusive Showband. Vervolgens heb ik zestien jaar met de band Avenue opgetreden en veel uiteenlopende optredens mogen verzorgen. Naast het optreden met de band Avenue, was ik dagelijks werkzaam bij een artiestenbureau. Ik heb in de afgelopen twintig jaar veel ervaring opgedaan in managementzaken, het programmeren van smaakvolle bedrijfsfeesten, bruiloftsfeesten, zomerfeesten, product-presentaties en artiestenprogramma’s.

Avenue anno 1992 vlnr Jacco, Jacco, Gert

Avenue anno 1992 | vlnr Jacco, Jacco, Gert