Noah

Al 12,5 jaar blaast NOAH bij elk feest het dak eraf! Ze hebben al ruim 1000 succesvolle optredens gedaan en niets is te gek, te groot of te klein. Ooit de zwartepieten band van Jochem van Gelder voor 10.000 uitzinnige kinderen of bijvoorbeeld een bruiloft is voor NOAH geen probleem.

NOAH boeken betekent een onvergetelijk optreden. NOAH is een band die weet dat muziek en entertainment hand in hand gaan. NOAH is te omschrijven als een buitengewoon veelzijdige en flexibele band. Van Nirvana tot de vogeltjesdans en alles wat je daar tussen kunt bedenken.

De band bestaat uit zes bandleden die weten hoe ze een feestje moeten bouwen! Een fantastische zanger, een prachtige zangeres en vier geweldige muzikanten zorgen voor een muzikaal hoogstandje. Op het podium zorgt deze zeskoppige band voor een enorm spektakel en interactie met het publiek. Alles wordt 100% live gezongen en gespeeld. Dus geen tapes die meelopen en geen kant-en-klare setlijsten. Pas op het moment dat NOAH het podium opstapt, wordt het repertoire gekozen. De band kan met gemak inspelen op het publiek, dus verzoekjes zijn altijd welkom!

Boek je NOAH dan krijg je altijd entertainment van de hoogste plank, zijn ze altijd verbluffend en gaan zij altijd voor de volle 100% om een top feest te maken. ‘NOAH heeft op ons bedrijfsfeest voor een grandioos feest gezorgd. Het was niet gewoon leuk, het was waanzinnig!’. Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario verzorgt met passie de boeking en alles rondom de boeking.