Niek Boes

Spectaculaire opening
U wilt een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres?
U wilt een productpresentatie doen waarbij u verzekerd bent dat het publiek zich het product zal blijven herinneren?
U wilt uw pand (her) openen?
Niek Boes, met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties staat er om bekend een verpletterende indruk achter te laten op zijn publiek en is overal inzetbaar. Op elk evenement. Op iedere lokatie. Voor kleine en grote groepen.

Niek Boes is niet zomaar uit te leggen of te verbeelden.

Zijn shows zijn uNiek en worden elke keer weer met alle zorg, mede door persoonlijk kontakt, op uw evenement, doelgroep, bedrijf en thema aangepast.
Een optreden van Niek Boes is een van de meest verrassende, unieke showspektakels in de wereld.
Zijn unieke gave om door middel van zijn stem een soundtrack, een geluid van uw bedrijf, thema of onderwerp te maken is spectaculair, indrukwekkend en onvergetelijk.
Het is een perfecte combinatie van een verbazingwekkend op maat gemaakt spektakel vol met cabaret, humor, vocal comedy, interactie met het publiek en geluiden die alle zintuigen prikkelen. Alles vergezeld van prachtige muziek, licht en surround geluid.
Met talloze optredens in binnen- en buitenland, behoort hij tot de meest exclusieve artiest in zijn genre en won hij in Duitsland de begeerde “Goldene Künstler Preis”

Internationaal
Niek kan zijn shows tevens in de Engelse en Duitse taal verzorgen en is daarom ook zeer geschikt voor internationale gezelschappen.

Gert Nijstad Impresario maakt persoonlijk contact met Niek mogelijk. Middels deze werkwijze kan Niek Boes zijn performance zowel inhoudelijk, tijdsduur als technisch aanpassen aan de wensen van u of van uw opdrachtgever. Het technische team van Niek Boes draagt zorg voor licht- en surround-geluid en staat netjes opgebouwd voordat de gasten arriveren en wordt pas weer afgebroken nadat de gasten de zaal hebben verlaten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.