New York Band

De full-size New York Band is een enthousiaste 6-mans formatie aangevoerd door een fantastische zanger en zangeres (Joep en Leonie). De band bestaat uit professionele musici die naast hun beroepsopleidingen ook allen reeds ruim hun sporen hebben verdiend in de muziekwereld. Zo heeft zangeres Leonie meerdere malen aan het songfestival deelgenomen in Nederland en het buitenland.  En heeft zanger Joep, net klaar met zijn conservatoriumstudie, tijdens zijn studie al een enorme hoeveelheid podium ervaring opgedaan, op zowel kleine- als grotere podia met theaterproducties, coverbands en eigen muziek. De energie van deze frontman en frontvrouw spat van het podium af en zorgt ervoor dat het publiek binnen de kortste keren met een grote glimlach geniet van het optreden. New York past het volume en het repertoire aan voor iedere gelegenheid. Dus of het nu een feesttent is waar iedereen losgaat of een bruiloft waar de familie toekijkt hoe het bruidspaar er een feestje van maakt op de dansvloer, New York zorgt ervoor dat het een groot succes wordt!

Naast een enorm repertoire van pop- en rock klassiekers waar de New York Band uit put, worden ook de actuele hits niet vergeten. Nummers van Lady Gaga, Gers Pardoel, Triggerfinger en Kings of Leon worden met evenveel plezier gespeeld als de klassieke krakers van bijvoorbeeld de Rolling Stones, Tina Turner en Guns ’n Roses. De band werkt continue aan het up-to-date houden van haar repertoire.Geen concert is hetzelfde en graag betrekt de band zoveel mogelijk het publiek bij haar shows. Een onderdeel hiervan is bijvoorbeeld (waar mogelijk),  verzoeknummers van het publiek ten gehore brengen. En…mocht iemand uit het publiek het aandurven om een nummer mee te zingen, kom dan van tevoren even naar ons toe. Wij zoeken dan een geschikt moment om jou te laten schitteren!

NEW YORK LIGHT
Voor een kleiner feest, kleiner podium, receptie of elke andere gelegenheid waarbij een compacte formatie gewenst is, is er: New York Light! Deze bezetting bestaat uit 4 muzikanten, aangevoerd door onze zanger of zangeres. Qua repertoire nog steeds heel breed en beschikbaar voor de kleinere budgetten.

Ook New York Light maakt er altijd met veel enthousiasme een superfeest van!