MOVING LAMPS & FREESTYLE DANCERS PRACHTIGE ONTVANGST ACT & FREESTYLE DANCERS

MOVING LAMPS & FREESTYLE DANCERS PRACHTIGE ONTVANGST ACT & FREESTYLE DANCERS.

ONTVANGST
Deze dames ontvangen je gasten op een heel speciale manier. Deze mobiele ‘schemerlampen’ zijn betoverend mooi gestyled en ze geven ook nog licht! Ook tijdens een mooi diner kunnen ze rond wandelen en begroeten je gasten op bijzondere wijze.

DANCE
Deze dames blijken echter nog veel meer in hun mars te hebben, want als het feest eenmaal is begonnen blijken het ook nog fantastische freestyle dancers te zijn. Natuurlijk weer in een geheel andere styling.

WAT WE DOEN?
Dat is dans- en promotie entertainment op het allerhoogste niveau. Welkom in een wereld waarin fantasie en werkelijkheid samen komen.
Of het nu om uw bedrijfsevenement, personeelsfeest, festival, beurs of clubavond gaat; we denken met u mee, en verzorgen met gevoel, passie en onnavolgbare creativiteit, uw dansentertainment en hosts & hostesses!

Vaak zijn onze dansentertainment-opdrachten een combinatie van bijvoorbeeld deurontvangst, een mooie tableau vivant act en een aantal dansacts. Dat is onze kracht, omdat er dan geen afzonderlijke acts hoeven te worden geboekt…en dat scheelt uiteraard kosten!

Mogelijkheden nader bespreken? Alles nader uitgelicht? Gert Nijstad Impresario voorziet u met passie van alle mogelijkheden.