Mogelijkheden

Bedrijfsfeest? Ik verzorg een fantastisch programma op maat, naar wens, inclusief voorpret, met elkaar genieten van het feest. Voorbereiding en uitvoering in één hand. En wil je dat jouw gasten dit bedrijfsfeest over 10 jaar nog herinneren? Gert Nijstad Impresario verzorgt dit tot in detail met de missie: Beleven, genieten, onthouden!

Bruiloftsfeest? Een privéfeest? Warm en sfeervol op locatie of bij u thuis? in de tuin, buitenplaats of stal? Een feest thuis is gezellig, intiem en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Het muzikale entertainment maakt of kraakt je feest. Een toffe DJ of lekker band is onmisbaar op jullie feest. Wij werken altijd met de meest sensationele DJ’s en bands, altijd inclusief de benodigde, professionele apparatuur aangepast aan de locatie! Wij zorgen voor muziek waar u met uw vrienden en collega’s lekker op kunt dansen. Voetjes van de vloer, gegarandeerd!

Dorpsfeest, kermis, zomerfeest of carnavalsfeest? Vele feesten heb ik onvergetelijk gemaakt met origineel en spetterend entertainment. Gert Nijstad Impresario heeft een groot artiestenbestand en werkt nauw samen met top entertainers. We gaan telkens weer voor stralende gezichten

Eindejaarfeest of een nieuwjaarsborrel, dat maakt een feest pas echt onvergetelijk.
Smaakvol entertainment en de beste cateraar, wij zorgen voor de aankleding van uw feest.

De gezelligste Braderie van Nederland in uw dorp/stad of een Koningsdag?
Koningsdag is de nationale feestdag waarop de verjaardag van de Koning wordt gevierd.
De Koninklijke familie viert ook dit feest, ergens in Nederland. Op lokaal niveau doen wij ook mee met muzikale optredens en originele acts, samen met bijdragen van verenigingen en organisaties die geworteld zijn in stad en regio.

Oktoberfest, haal de dirndl en lederhosen uit de kast: Willkommen zum Oktoberfest! en geniet van de traditionele Beierse sfeer! Geniet van traditionele Duitse hits.
Wunderbar!…ja, ja aan de wunderbar is ook bier.
Wunderbar is ook het entertainment. De sound van die zanger of zangeres maar ook die band met dat heerlijke, tikkie foute repertoire met dat heerlijke sausje van blaasinstrumenten en accordeon klanken. Maar er is meer. Wij maken samen dit Oktoberfest.
Viels Spaß…..Grüße!!

Klik op onderstaande links voor artiesten en bands.

www.gertnijstadimpresario.nl/showbands-2/
www.gertnijstadimpresario.nl/artiesten/