Moeflons Partyband

Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is “na wat wisselingen” de laatste jaren uitgegroeid tot een strakke en dampende feestband. Ze hebben dan ook een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit.

ZOALS ZE ZELF ZEGGEN “NIKS IS TE GEK, ALLES KAN EN FEEST ZAL HET WORDEN”

Feestband Moeflons

“Het dak moet eraf en feest zal het worden”; met deze insteek betreden de Moeflonsmannen elke avond weer het podium. Feestband Moeflons is al tientallen jaren een gevestigde naam in het muziekcircuit.

Door de jarenlange ervaring en passie voor het vak staan de bandleden op elk (tent)feest, bruiloft of evenement hun mannetje. Mede dankzij een zeer breed repertoire, van Robbie Williams tot Wolter Kroes, van BoerenRock tot Volendam, smartlap, rock, feestkraker, hakken, top-40… ze zijn echt van alle markten thuis. Daarnaast is er de mogelijkheid een avond akoestisch (op de barkruk) te beginnen onder begeleiding van accordeon, akoestische gitaar en cajun. Nieuw sinds dit seizoen (2015) is het thema “Tirol”. Diverse Oktoberfesten zullen worden aangedaan, waarbij natuurlijk in orginele klederdracht diverse schlagers en apres ski knallers de revue zullen passeren. Jetzt geht’s los!

Uiteraard maakt de feestband Moeflons gebruik van een uitstekende licht- & geluidsinstallatie. Tevens wordt de kleding aan de avond zelf aangepast om een verzorgd en professioneel geheel uit te stralen. De ene keer in carnavalskleding, de andere keer in een strak pak. Het totaalplaatje zal uiteindelijk altijd kloppen.

Sinds 2006 hebben de Moeflons diverse singles uitgebracht, o.a.”het dak gaat eraf” (juni 2006). Dit begon in eerste instantie voor de fun, maar was uiteindelijk een erg leuk regionaal succes. Alle verdere singles zijn tot nu toe tevens zeer goed ontvangen bij publiek, radio & TV en worden nog veel gedraaid op de kleine en grote zenders. Augustus (2015) is de meest recente single uitgebracht genaamd “Jij & Ik”.

Naar aanleiding van het uitbrengen van de diverse singles zijn er ook diverse radio en TV optredens gedaan; onder andere bij RTV Oranje, RadioNL, RTV oost in het muziekprogramma de “Regiotap”, het muziekprogramma van RTV noord en RTV Drenthe “Groeten uit Hoogkerk”.

Kortom: Een avond met de Moeflons is een avond waar mensen nog lang over na zullen praten.