Mindy & The Good Vibes Society

Artiestenburo Gert Nijstad Impresario is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ’s, bands en events.

Mindy & The Good Vibes Society maakt een hele avond geweldige livemuziek. Bij het boeken van Mindy & The Good Vibes Society worden de lead vocals verzorgt door Mindy. De backing vocals worden aangevuld door Nikky. Maurits en Benjamin bespelen de bas en gitaar, Bob is de toetsenist en de percussie, saxofoon en trompet worden gearrangeerd door Bert, Patrick en Ronald. Dit is Mindy & The Good Vibes Society.

De 9-koppige band spelen nummers uit ‘The Old Days’, maar de hits van nu mogen zeker niet ontbreken. De band heeft een stijlvolle vintage uitstraling en weet het publiek te om haar vinger te winden. Je event wordt compleet bij het boeken van zangeres Mindy en haar prachtige stem, die aangevuld wordt door een blazerssectie en een achtergrondzangeres. Om de band compleet te maken is er een toetsenist, gitarist, bassist en een rimtesectie.

Het motto van Mindy & The Good Vibes Society is dansen met een onuitputtelijke energie. Wanneer je Mindy & The Good Vibes boekt, boekt u niet alleen muziek, maar een beleving! Zij creëren een geweldig vintage feest wat het publiek nog lang zal heugen.

Boek je Mindy & The Good Vibes Society dan boek je een professionele band. Radio538 heeft deze band al verschillende keren in de show gehad. Bij de Show zonder Naam hebben zij verschillende liedjes ten gehore gebracht.