Millennium Showband

Millennium Showband boeken voor een optreden en deze energieke band tovert ieder feest om tot een waar festijn. Waar het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven!

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is. Daarmee is de Millennium Showband een energieke band die ieder feest omtovert tot een ongekend groot feest.
Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste set lijsten wordt gewerkt, daarmee erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Millennium Showband boeken 100% feest
Laat je verrassen door de vele extra’s die de band je standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, daarmee zul je ervaren dat deze energieke mannen ieder publiek voor zich weet te winnen. Met de Mobiele Piano Band begint de band heerlijk chill en op mooi easy listening niveau de avond, als het 1e drankje op is 100 % feest gegarandeerd zoals alleen de mannen van Millennium kunnen!

Niet voor niets luidt het motto van de mannen van Millennium: Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Waar is dat feestje? Vraag Artiestenburo Gert Nijstad Impresario naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van Millennium Showband!!