Marco Schuitmaker

Wat een jaar is 2023 geweest voor Marco Schuitmaker! Het jaar bestond uit louter hoogtepunten. Het lijkt erop dat hij niet te stoppen is. Zijn single, ‘Engelbewaarder’, heeft geschiedenis geschreven als de langst genoteerde Nederlandstalige plaat in vrijwel alle hitlijsten. Het nummer heeft meer dan 40 miljoen streams op Spotify behaald en bijna 10 miljoen views op YouTube verzameld.
Marco heeft zijn stempel gedrukt op het muzieklandschap van Nederland en België, met optredens in vrijwel elk denkbaar radio- en tv-programma.
Een bijzonder hoogtepunt dit jaar was de geweldige samenwerking met Jan Smit met de single ‘Van Goes tot Purmerend’. En alsof dat nog niet genoeg is heeft Marco recentelijk een nieuwe track uitgebracht samen met niemand minder dan Donnie. ‘Hier mag alles’ wordt met open armen ontvangen door alle landelijke media en het lijkt erop dat Marco’s succesverhaal zich alleen maar verder uitbreidt. Marco Schuitmaker boek je bij Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario!

In 2024 staat Marco voor nieuwe avonturen en uitdagingen. Hij gaat muziek in Duitsland uitbrengen, deelnemen aan grote radio- en tv-shows en schitteren op grote festivals. Zo staat Marco onder andere samen met De Toppers in de Johan Cruijff Arena.
Kortom, Marco Schuitmaker dendert door en laat een onuitwisbare indruk achter in de muziekwereld. Laten we samen uitkijken naar een briljant 2024 vol nieuwe hits en onvergetelijke optredens.

Marco’s agenda tot en met juli 2024 is nu open!

Gage € 6.995,00 excl. Btw en Buma
Optreden 1×30 minuten