Loco Loco Discoshow

Duur: 2 uren
Bedrag: € 2.500,–
Excl. licht en geluid.
Openbare evenementen.

Duur: 2 uren
Bedrag: € 3.300,–
Excl. licht en geluid.
Besloten evenementen.

Gert Nijstad Impresario presenteert u met trots en veel plezier De Loco Loco Discoshow.

Maatwerk door de Loco Loco Discoshow | Nederland zingt mee met de Loco Loco Discoshow | Lekker dansen met Maxim Hartman en de Loco Loco Discoshow.

De Loco Loco Discoshow is ook uitermate geschikt om in te zetten als rode draad bij uw festival. Daarbij kondigen ze de artiesten aan en draaien tussendoor feestelijke pauzemuziek. Maar ook een avondvullend programma voor uw evenement met artiesten, bands, workshops, prijsuitreikingen of wat u ook maar wenst, behoort tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, jarenlange ervaring en meedenkend vermogen zijn de loco’s een absolute aanvulling voor uw evenement. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Deze show is al 15 jaar een begrip in het Nederlandse en Vlaamse feestcircuit. Op festivals als Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Concert at Sea, Vierdaagsefeesten Nijmegen en Terschellings Oerol brachten zij het publiek in een abnormale feestelijke extase. Deze dj’s gaan verder waar anderen stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers? De Loco’s schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar Disco, New Wave en Rock, maar ook verrassende feestplaatjes, vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren ’90. Het publiek wordt als een muzikale flipperbal heerlijk heen en weer geschoten..

Onder leiding van Mc Stevie Starlight presenteren ze in hoog tempo tussen de muziek door vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen wedstrijd’ en de ‘Vlaggenzwaai competitie’. Het publiek kan hiermee ouderwetse sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Zinvol? Nee, maar wel erg leuk!

Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest en weten elke keer het publiek weer te verrassen met nieuwe onderdelen en nieuwe muziek in hun show. De voetjes gaan dus gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco?