LED’S DRUMS a ball

Gert Nijstad Impresario presenteert een overdonderende, spannende, virtuoos, pakkend, crazy, muzikaal en verbindend. Noem het maar op; openingsact LED’S DRUMS a ball is het allemaal.
Deze Percussiegroep gaat al jaren stad en land af om congressen, personeelsfeesten en galadiners te openen met deze altijd impactvolle
openingsact vol flashy lichteffecten, elektronische beats en gewoonweg bizarre percussieritmes.
De kern van deze spectaculaire openingsact bestaat uit drie enorme LED ballen, die dienen als slagwerkinstrument en bij elke ‘hit’ oplichten. Na een behendige strakke percussieshow op vier Afrikaanse ‘ doundouns ’ stappen de percussionisten achter de LED ballen. In een mum van tijd werken de drie drummers vanuit een verrassende LED show naar een allesomvattend hoogtepunt toe die zijn weerga niet kent. Als klap op de vuurpijl worden de LED ballen de zaal in gegooid of ‘ontploffen’ ze. Meer weten? Vraag Artiestenburo Gert Nijstad Impresario naar de mogelijkheden!

De openingsact is op talloze manieren te customizen zodat de act volledig aansluit op uw evenement of thema. We gaan graag om de tafel om de mogelijkheden te bespreken. Te denken valt aan: het aanpassen van de lichtkleuren in corporate colours | het bedrukken van de LEDballen met een bedrijfslogo of quotes | een aanvullende interactieve percussie energizer | het gebruik van videoprojectie ipv lichtprogrammering en/of een aanvulling van extra LEDballen.
U bent nu enthousiast geworden? Gert Nijstad Impresario vertelt u graag de mogelijkheden!