K3

K3 is een Vlaamse zangroep met een Nederlanstalg repertoire, dat bestaat uit 3 zangeressen. In sneltempo veroverde K3 Vlaanderen en een jaar later ook Nederland. Nummers als Heyah mama, I love you baby, Alle Kleuren, Blub, ik ben een vis!, Tele-Romeo, Toveren, Verliefd, De 3 biggetjes, Oya lélé, Hart verloren, Liefdeskapitein, Kuma He, Ya Ya Yippee, Dokter Dokter en Kusjesdag waren grote hits voor de drie zangeressen. Ook heeft K3 succesvolle albums uitgebracht. Het achtste album Ya Ya Yippee was in de voorverkoop goed voor meer dan 50.000 verkochte cd’s in de Benelux. Het negende album, Kusjes was goed voor 20.000 verkochte cd’s in de voorverkoop.

De naam van de groep verwijst naar de eerste letters van de voornamen van de oorspronkelijke bezetting. De Belgische zangeressen Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts waren verantwoordelijk voor de doorbraak van K3. Aerts verliet in 2009 de groep en werd opgevolgd door de Nederlandse Josje Huisman.

Karen, Kristel en Josje kondigden aan te zullen stoppen met het populaire K3. De zoektocht naar een nieuwe bezetting was op televisie te volgen in K3 zoekt K3 en uiteindelijk wonnen Hanne, Klaasje en Marthe de finales en mogen zij zichzelf de nieuwe K3 noemen!
Prijs op aanvraag | Vraag vrijblijvend een offerte aan | Prijzen zijn exclusief BTW.