Justin Vliegenthart

  De goochelaar voor een wonderlijke belevenis!
  Winnaar van de Gonga Grand Prix Goochelclubkampioen 2014

  Justin Vliegenthart is de goochelaar die uw feest echt magisch maakt.  Justin Vliegenthart; een magische belevenis op topniveau!

  Deze schoolmeester van groep 8 goochelde er al flink op los toen hij zelf net op de basisschool zat. Op zijn zesde verjaardag kreeg Justin zijn eerste goocheldoos en vele dozen volgden. Op zijn veertiende gaf Justin zijn eerste optreden en in de jaren daarna specialiseerde Justin zich in ballooning en magische kindershows.

  Vanaf zijn twintigste werkte Justin voor het grootste gedeelte als table magician. De jaren daarna werd de vingervlugheid geslepener, de trucs steeds briljanter en ook het zakkenrollen wordt een specialisatie. Door de impact van zijn magie speelt deze ‘gentleman of magic’ met de verwondering en verbazing van het publiek. Justin is dé goochelaar die met sterke staaltjes uit de goochelkunst en met hoog entertaininggehalte uw feest besprenkelt met magie.

  Podiumact
  De centrale act is een magische sensatie die bol staat van humor, improvisatie en interactie, overgoten met een persoonlijke warme en magische sfeer. Een ware magische traktatie waar iedereen zichtbaar van geniet! De act is in lengte aan te passen, als opening of als ijsbreker van een feest of evenement, verdeeld over de avond tijdens bijvoorbeeld een diner of op maat voor de lancering van een product.

  Zakkenrollen
  Het zakkenrollen spreekt voor zich! Razendsnel en vakkundig verdwijnen de horloges van uw pols. Het spreekt voor zich dat u deze spullen dubbel en dwars terugverdiend door te assisteren met een truc. Prima te combineren met het table-magic.

  Kindershow
  Spannend, dynamisch en grappig zijn de goochelshows van Justin. Deze prijswinnende goochelaar maakt veel indruk met zijn trucs en sluit perfect aan bij de belevingswereld van de kinderen. U bent gegarandeerd van kindershows op topniveau die met de grootste zorg zijn samengesteld. De kindershows zijn compleet met decor, geluid en special effects.

  Justin in 2007 beste goochelaar in zijn categorie werd.
  …Justin de publieksprijs won op het NK Magic in 2008.
  …Justin goud won op de Magic Handday.
  …Justin de vaste goochelaar van NET5’s ClubKids was.