JOOLS

Onze band bestaat uit toetsenist Willem Spans, gitarist en mondharmonicaspeler Jan van Dijk, en zangeres Mireille Nieuwenhuizen. Ieder van ons heeft jarenlange ervaring in het muziekcircuit. Mireille zorgt met haar warme stemgeluid en geweldige podiumpresentatie voor een ultiem muziekoptreden. Ook de heren dragen hun steentje bij voor een vocaal harmonisch geheel. De gitaar, toetsen, en mondharmonica zorgen tot slot voor een solide en complete sound.

Repertoire van de jaren zestig tot nu en weer terug!
Het repertoire van Jools bestaat uit een afwisselende muziekselectie: wij spelen de hits van nu tot in de jaren zestig en weer terug. De speellijst is te omschrijven als Pop, Swing, Soul en Disco. Elk nummer is een feest van herkenning en kan door iedereen worden meegezongen. Wij zijn te boeken bij Gert Nijstad Impresario voor ieder huwelijk, festival, buurtfeest, en voor elk ander event.

Onze band beschikt over haar eigen geluid en bescheiden lichtapparatuur. Wanneer u groots wilt uitpakken of een uitgebreider evenement wilt neerzetten laten wij dit veelal door onze vaste technische partner verzorgen tegen een zeer sympathiek tarief. Wij zijn u namelijk graag zo volledig mogelijk van dienst. Vraag naar de mogelijkheden of vul het contactformulier in op deze site.