jeWelste

Geweldige nummers van de 70’s tot nu, van Bohemian Rhapsody tot Sex on Fire. De mannen van jeWelste schuwen niets, behalve de platgetreden paden. Fantastisch uitgevoerd, super-enthousiast en altijd 100% rock-‘n-roll garantie!
jeWelste is typisch zoʼn band waar je nooit genoeg van krijgt. Met een niet aflatende energie dendert de band al ruim 8 jaar over ’s lands podia.

Niet voor niets werd jeWelste in 2009 door niemand minder dan Guus Meeuwis gevraagd om 5 keer het voorprogramma te verzorgen van zijn ‘Groots met een zachte G’ tour in het Philips Stadion en het Abe Lenstra Stadion.
Niet voor niets is jeWelste een graag geziene gast op festivals, waar ze regelmatig op de posters stonden met acts als Kane, Van Velzen, Racoon en Bløf.
Niet voor niets is jeWelste regelmatig buiten de landsgrenzen te vinden (o.a. in Val Thorens, Valencia en Londen).
Niet voor niets reageerde alle grote Queen-fanclubs en Giel Beelen laaiend enthousiast op de versie die jeWelste van Bohemian Rhapsody opnam.
En niet voor niets heeft de band vanaf het begin een grote en trouwe fanbase.
Niet voor niets boek je jeWelste bij Artiestenbureau Gert Nijstad Impresario. Want naast de boeking help ik u met veel plezier met de randzaken rondom een geslaagd optreden en evenement.