Gert Nijstad Impresario

  • Altijd de juiste toon!
  • Passie voor muziek!
  • Liefde voor het werk!
  • Mijn werkwijze is praktisch, doeltreffend, persoonlijk, vertrouwd en betrokken!
  • Goede service en tevreden klanten is waar ik voor ga en in geloof!

Hier is waar Gert Nijstad Impresario voor staat!

Wanneer neemt u contact op met Gert Nijstad Impresario?

Bij verkoop, bemiddeling, advies en managent van alle soorten entertainment en muziek voor alle genres. U kunt hierbij denken aan openbare feesten, evenementen, bedrijfsfeesten, presentaties, bruiloften, maar ook uitvaarten.

U kunt telefonisch of via het contactformulier contact met mij opnemen. Ik maak dan graag met u een afspraak voor een persoonlijke kennismaking.

Waarom Gert Nijstad Impresario?

Ik heb jarenlange ervaring als professioneel muzikant en als makelaar in entertainment. Om deze reden ben ik de sleutel om uw wens, uw project, uw concert of evenement tot een groot succes te maken. De afgelopen tweeëntwintig jaar heb ik veel ervaring opgedaan in managementzaken, het programmeren van smaakvolle personeelsfeesten, bruiloftsfeesten, zomerfeesten, product-presentaties en artiestenprogramma’s. Dit is niet alles wat Gert Nijstad Impresario u te bieden heeft. Naast het reguliere entertainment heeft Gert Nijstad Impresario zich ook gespecialiseerd in huwelijks – en uitvaartceremonie.

Mijn passie voor muziek en entertainment is groot. In 2014 heb ik besloten mijn eigen impresario op te richten. Nu kan ik meer persoonlijk betrokken zijn bij mijn opdrachtgevers en uitvoerende artiesten.
Met een persoonlijke touche en een breed aanbod van genres uitgevoerd door professionele en toegewijde vakmensen, verzorg ik maatwerk. Gert Nijstad Impresario gaat alleen voor het beste en werkt uitsluitend met specialisten.

Gert Nijstad Impresario
Postbus 22
7963 ZG Ruinen

KvK-nummer 60738987 | BTW-nummer NL 104624280B01