IJsco Ali of IJsco Hassan

Geestig goochelen en jongleren met verrukkelijk Turks ijs. Optredens waar jong en oud de vingers bij aflikken. De goochelende Turkse ijscomannen IJsco Ali of IJsco Hassan presenteren hun gekoelde heerlijkheden met verve en zo virtuoos dat hij iedereen binnen enkele seconden weet te fascineren. De sublieme show is geschikt voor zowel een groot publiek als voor kleine, exclusieve gezelschappen. Bedrijfsfeesten, seminars, beurzen, festivals en andere evenementen zijn bij voorbaat geslaagd met een optreden van de geestige IJscomannen Ali of Hassan.

Voordat de jonglerende IJscomannen hun exclusieve Turkse ijs aan het watertandende publiek prijsgeven, wordt een fenomenale show opgevoerd die direct grote hilariteit opwekt. Lachen, gieren, brullen! En als het exquise Turkse Maras ijs wordt uitgedeeld gaan de IJscomannen onverstoorbaar verder. U had zojuist toch zo’n heerlijk ijsje in uw hand? Nu is het opeens weg! Tja, deze IJscomannen zijn zo vlug als water.

En waarom lachen al die mensen zo? It’s magic! Ontdek zelf die verfrissende en onvergetelijke ontdekking met IJsco Ali of IJsco Hassan. Dat pakt overal goed uit!