Huwelijk en Privefeest

Bruiloftsfeest? Een privéfeest? Warm en sfeervol op locatie of bij u thuis? in de tuin, buitenplaats of stal? Een feest thuis is gezellig, intiem en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt! Het muzikale entertainment maakt of kraakt je feest. Een toffe DJ of lekker band is onmisbaar op jullie feest. Wij werken altijd met de meest sensationele DJ’s en bands, altijd inclusief de benodigde, professionele apparatuur aangepast aan de locatie! Wij zorgen voor muziek waar u met uw vrienden en collega’s lekker op kunt dansen. Voetjes van de vloer, gegarandeerd!

Het grote moment is aangebroken. De datum is geprikt. Een aantal zaken zijn waarschijnlijk al naar wens ingevuld, zoals een mooie locatie, een mooie trouwauto. Nu nog de muzikale invulling!
Het moet een dag worden waar u altijd al van heeft gedroomd. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Wat is er onder andere mogelijk:

  • Al eens gedacht aan een intiem optreden tijdens uw huwelijksceremonie, kerkelijke inzegening of een huwelijksreceptie?
  • Voor elk soort bruiloft heb ik passende muziek, variërend van klassieke muziek tot pop, jazz en easylistening.
  • Een spetterend dansfeest met DJ eventueel plus saxofonist of gehele partyband!

Hoe maken we uw feest een geslaagd feest

Wat ik vaak hoor is; Op het feest van vrienden hebben wij (act, band of DJ….X…) gezien, maar we willen het toch net even anders. Of wij hebben laatst een bepaalde band of DJ meegemaakt en die waren/was helemaal te gek. Dat willen wij ook!  Wij hebben wel een andere mooie locatie op het oog….wat wij willen kan dat daar wel?
Ik zoek het graag allemaal voor u uit. Voor de dag zelf zorg ik dat het entertainment goed verloopt en er geen onaangename situaties ontstaan. We maken duidelijke afspraken die we vastleggen in een overeenkomst. Op die manier zorgen we ervoor dat uw dag vlekkeloos verloopt.

Mijn jarenlange ervaring stel ik graag ter beschikking. Uw wensen inventariseer ik en ga ik mee aan de slag. Ik ga op zoek naar de juiste invulling voor u! Grotere formaties of juist in kleine setting. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de gekozen locatie. Is er royaal of beperkte ruimte voor het opstellen van entertainment? Alle wensen en mogelijkheden worden door mij bekeken en zoveel mogelijk vervuld. Ik maak het graag voor u op maat.

Mijn doel is te gaan voor “de juiste toon”. U en natuurlijk ook uw gasten moeten terugkijken op een waanzinnige dag.

Wilt u meer informatie of persoonlijk contact

Voor informatie kunt u telefonisch contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-46 80 84 67. Indien ik even niet telefonisch bereikbaar ben; spreek dan duidelijk uw naam en het telefoonnummer in waarop u teruggebeld wilt worden. Ook kunt u contact met mij opnemen middels het contactformulier. Vervolgens neem ik binnen afzienbare tijd contact met u op.