Great Piano’s

The Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, al jaren een enorme hit in Amerika. Fantastische muzikanten on stage die uw publiek rechtstreeks betrekken bij het entertainment. Zij spelen de ingeleverde verzoekjes van Kings of Leon tot aan Fats Domino, de muzikanten hebben enorm uitgebreide repertoirelijsten. The Great Pianos is uniek in Nederland en boek je gewoon bij Gert Nijstad Impresario!

Great Piano’s is al sinds jaren een begrip in de Duelling Piano’s scene. Als één van de eerste piano act’s in Nederland deden we diverse locaties aan, verdiepen we ons in de opdrachtgever en zorgen dat het feest in de puntjes is verzorgd. Great Piano’s is de enige act welke Internationaal optreedt, de kantoren in Duitsland Engeland en Nederland zorgen al 9 jaar lang dat Great Piano’s een graag geziene band is op de meest uitlopende feesten, van feesttent tot de meest exclusieve evenementen.

De Duelling piano players van Great Piano’s hebben in de gekste uithoeken gestaan, van Lutjebroek naar Zuid Afrika en van Bremen tot aan Liverpool. Regelmatig worden we gevraagd om de hele setting in het vliegtuig te laden en de gasten te vermaken in binnen en buitenland, kwaliteit wordt gevraagd.

Great Piano’s onderscheid zich van de overige pianoconcepten door o.a. te werken met een Led Walls waar de verzoekjes op geprojecteerd kunnen worden, wat te denken van de clips welke voorbij komen en natuurlijk live gespeeld worden. Licht en geluid wordt apart opgebouwd door één van de beste geluidsbureau’s van Nederland welke erg veel aandacht geven aan details.

Great Piano’s is in vele varianten te boeken, van een basic show met bijvoorbeeld een pianist/entertainer en een drummer tot aan een XXXL show met verschillende pianisten/entertainers, drummers, saxofoon, percussionist etc etc.