Glamourama

De vrouwelijkste feestband van Nederland!! Met uitstekende looks en zeer muzikaal! Helaas is de band onder de naam Glamourama niet meer te boeken. Maar de bandleden zijn stuk voor stuk nog zeer actief in de muziek. Indien gewenst is een vergelijkbare band of een bijna gelijk aan Glamourama nog steeds te boeken.

Glamourama was een band:
Met 12 man (8 muzikanten + 4 zangeressen) sterk is Glamourama! de grootste en vrolijkste coverband van Nederland. Deze kleurrijke showband valt meteen op door de vier (!) zangeressen op front, die met hun aanstekelijke enthousiasme en vrolijke repertoire-met-hoog-meezinggehalte het publiek ieder optreden weer mee weten te krijgen. De bandleden van Glamourama! hebben plezier tijdens het spelen en de energie die daarbij van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek.

Het repertoire is verrassend en veelzijdig: veel medleys van de wat foutere feestnummers. Denk aan de Toppers in Concert of het Foute Uur van Q-Music en je weet wat Glamourama! speelt. Maar ook bevat het repertoire veel disco, danceclassics en de grootste hits uit de jaren ’70 en ’80. Spectaculair en herkenbaar en voor elk wat wils.

Al ruim 10 jaar behoort Glamourama! tot de top van het evenementencircuit. Naast een spetterende feestband is Glamourama! een uitstekende begeleidingsband.

De professionele en sympathieke muzikanten hebben hun sporen verdiend in de muziekwereld. De bandleden van Glamourama! staan regelmatig op het podium met o.a. Jan Smit, Gerard Joling, Anita Meyer, Frans Bauer, Dean Saunders, Nick & Simon en Trijntje Oosterhuis. Muzikanten die hun vak verstaan en serieus nemen en dat is terug te zien en horen op het podium.

Glamourama! speelt met name op de grotere festivals en bedrijfsevenementen, maar ook tijdens privéfeesten, studentengala’s, bruiloften, dorpsfeesten en in feesttenten.