Gert Ekkelboom

Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: De ekkel valt niet ver van de boom! Muziek zit de familie Ekkelboom inmiddels al een aantal generaties in het bloed.

U kunt Gert Ekkelboom hier boeken bij naamgenoot Gert Nijstad Impresario voor bruiloften, feesten en partijen tot circa 250 gasten als Onemanband. Gert Ekkelboom is ook te boeken voor optredens met trompet voor b.v. kerk of aula of als extra invulling op uw feestavond met een optreden van ca. 20 minuten.

UW MUZIKAAL ENTERTAINER
Het publiek is meer dan ooit weer op zoek naar gezelligheid en emotie. Velen zijn het modieuze DJ-geweld zat en willen weer live muziek horen en zien, aldus een super gemotiveerde Gert. Hij krijgt aanvragen uit Nederland en België maar ook het Duitse publiek heeft hem ontdekt. Hij heeft een totaal eigen sound ontwikkeld die gezien de vele reacties erg in de smaak valt bij zijn publiek.

U wilt feest? Dat kan! Laat een goed feest maar over aan Gert Ekkelboom. U haalt heel veel jaren muzikale ervaring in huis. Zang in combinatie met toetsen, maar ook het bespelen van saxofoon en trompet maken Gert tot een allround musicus
Ekkelboom Music is dus inzetbaar als “Onemanband” op kleine feestjes van enkele tientallen gasten, oplopend van Duo tot Trio op feesten tot ca. 750 gasten!
Het repertoire wordt afgestemd op uw gasten, variërend van schlagers, walsen, tango en veleta voor uw oudere gasten, tot muziek van K3 en Kabouter Plop voor de allerkleinsten en alles wat hier tussenin zit, dus kortom, voor elke generatie wat wils!
Gert Ekkelboom is een muzikant pur sang, is gedreven en laat u genieten van achtergrondmuziek op uw receptie tot een knallend feest met fijne dansmuziek op ieder gewenst geluidsniveau.

Gert Nijstad Impresario verzorgt met veel plezier de boekingen voor Gert Ekkelboom! Vraag naar de mogelijkheden.