Female Fusion

De naam zegt genoeg: deze dames versmelten hun muzikale talenten in een live-act met een onvergetelijke wow-factor! De live percussie, viool en vocals improviseren afwisselend over de muziek van de DJ wat resulteert in een unieke en creatieve sound. Laat je meenemen in een overweldigende experience van funky house en soulful beats.

Een exclusieve live-act voor een event of party-night voor die gegarandeerde ‘spark’ op de dansvloer. Female Fusion is taking over! Are u ready to dance?
Female Fusion brengt diverse sets gedurende maximaal 2 uur, maar kan ook geboekt worden voor een energieke powerset van 30 minuten (bijvoorbeeld als ice-breaker of juist tijdens een after-party).

Funky house en soulful beats voeren de hoofdtoon in deze sets aangevuld met herkenbare old-school classics en lekkere commerciële remixen. Er kan gekozen worden uit 2 genres: Dance en/of Lounge.

Zet de dansvloer in vuur en vlam met deze unieke, exclusieve live-act op jouw event/feest.
Female Fusion: Girls taking over!

Boekingsmogelijkheden:
DJ + 3 (viool, percussie, vocals)
DJ + 2 muzikanten
DJ + 1 muzikant
DJ (Female DJ Acda)

Vraag Artiestenburo Gert Nijstad Impresario naar de beschikbaarheid van Female Fusion de juiste gage en overige mogelijkheden.

Girls taking over!