Feestband Solidair – Tirolerpartyband Solidair

Feestband Solidair is de feestband voor ieder feest!
Deze band heeft door de jaren heen bewezen dat ze de grootste feesttenten en zalen op de kop kunnen zetten, terwijl ze daarnaast ook zeer geschikt zijn voor bruiloftsfeesten, cafe’s, plein of bedrijfsfeest, en niet te vergeten de piraten en bierfeesten.

Muzikanten met veel vlieguren en boordevol ervaring.
De jongens van Feestband Solidair voelen met hun ervaring en enthousiasme precies de sfeer van de gelegenheid aan, en weten daar met hun uitgebreide repertoire altijd goed op het publiek in te spelen.

De goede muziek gecombineerd met een flinke dosis lol maken Feestband Solidair één van de leukste feestbands
Feestband Solidair gaat voor al uw feesten er volop tegenaan. Feestband Solidair of Tirolerpartyband Solidair zijn te boeken bij Artiestenburo Gert Nijstad Impresario!

Een setlist hebben ze niet en dat is maar goed ook, want zo werkt het…..ze spelen op het publiek in. Daar staat Feestband Solidair om bekend! Ze spelen top 40, Apres Ski en niet te vergeten: Muziek van eigen bodem!

Feestband Solidair heeft zelf altijd Licht & Geluid Tot 1000/1500 man
Ook te boeken als Tirolerpartyband Solidair. Vraag Gert Nijstad Impresario naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

HOE HET BEGON
Feestband Solidair draait al een aantal jaren mee in de muziek wereld. In1980 zijn we begonnen als duo The Maxwin Stars.
In de loop van de jaren kwam er al snel een gitarist onze muziek versterken. In die tijd ging het in een stroomversnelling.
We kregen veel optredens het ging maar door. Op een gegeven moment hebben we onze bandnaam veranderd naar Feestband Solidair.
We zijn nu met 4 band leden, en dat bevalt ons prima. Ook hebben we vele CD’s gemaakt.
Bye bye bella senorita. De deur naar jou hart. En de topper Te veel voor mij.