Entertainment

Volgens het woordenboek is de betekenis van het woord ENTERTAINMENT: wat een publiek plezierig bezighoudt.
Zo moet dat! en zo hoort dat! en dat is nou juist het mooiste wat er bestaat! dat is een gave! dat is passie….een vak!!

Deze website zou nog veel meer pagina’s kunnen bevatten met het meest uiteenlopende entertainment.
Gevolg…..”U ziet door de bomen het bos niet meer!!

Ik laat u op deze website een greep uit de vele mogelijkheden zien. Vanwege mijn jarenlange ervaring weet ik de juiste wegen te bewandelen om uw wensen op maat te vervullen en te doen slagen. Geen onverwachtse verrassingen op het moment van optreden waar even niet aan gedacht is. Alles moet perfect verlopen en daar zorg ik voor.

Via Gert Nijstad Impresario is alle entertainment te boeken. U maakt uw wensen kenbaar en ik ga direct voor u aan de slag. Samen komen we tot de juiste invulling welke u wenst.

Met artiesten, ook de bekende artiesten, zijn afspraken gemaakt dat ik deze voor hetzelfde honorarium kan aanbieden als rechtstreeks bij de artiest of via de zaakwaarnemer.

Informatie en contact Voor informatie kunt u telefonisch contact met mij opnemen op telefoonnummer 06-46 80 84 67. Indien ik even niet telefonisch bereikbaar ben; spreek dan duidelijk uw naam en het telefoonnummer in waarop u teruggebeld wilt worden. Ook kunt u contact met mij opnemen middels het contactformulier. Vervolgens neem ik binnen afzienbare tijd contact met u op.