Double Sax

Feest der herkenning!

Twee ervaren muzikanten; saxofonisten van Double Sax die hun muzikaal talent op een aangenaam volume ten gehore brengen via een breed scala aan de meest uiteenlopende bekende liedjes.
Double Sax wordt gevormd door het muzikale duo Chris Hof (op Tenorsax, Altsax, Toetsen en Zang) & Gert Nijstad (op Tenorsax, Trompet en Zang).

Beide muzikanten werken professioneel, keurige verzorging en perfect op maat.
Double Sax kan bij elke gelegenheid een dusdanige sfeer creëren door aspecten als repertoire keuze, volume en de gewenste tijdsduur van het optreden zo te combineren dat u optimaal kunt genieten.
Double Sax speelt met begeleiding van professionele orkestbanden die in de juiste balans staan met de live-performance van de twee saxofoons, de overige instrumenten en kleur van de zang. Dit zorgt ervoor dat Double Sax een uitgesproken ‘eigen en toegankelijke identiteit’ geniet.
Met een breed repertoire aan oude maar ook recentere bekende nummers, die ongetwijfeld herinneringen bij u zullen oproepen, kan Double Sax een bijzondere invulling zijn op uw speciale gelegenheid.

De instrumenten van Double Sax zijn ook uitstekend geschikt voor Huwelijksceremonie. Vrijwel elke gewenst nummer speelt Double Sax op verzoek tijdens uw ceremonie. Vraag naar de mogelijkheden.