DJ Robin Oostergetel

Deze show is speciaal ontworpen voor huwelijksfeesten. Dankzij een stevige geluid set en uitgebreide lichtshow weten onze ervaren diskjockeys u en natuurlijk uw gasten een leuke dag te bezorgen. Wij werken uitsluitend met diskjockeys die weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Uiteraard past deze zich naar uw wensen aan..zelfs een voorgesprek is zeker mogelijk. Op deze wijze inventariseren wij uw wensen en makken wij onze mogelijkheden kenbaar.

Wilt u de diskjockey tijden uw bruiloft een beetje op de achtergrond houden? En moet het allemaal niet zo hard? Ook dan weten onze diskjockeys hoe te werk te gaan. Bij ons draait alles om u en niet om “een diskjockey die graag zo hard mogelijk wil.”

GELUID
De geluid set bij deze bruiloft show wordt aangepast aan de zaal, het aantal personen en natuurlijk uw wensen. Wij beschikken over een zeer grote geluid set, maar natuurlijk ook over de nodige kleine geluidssetjes. Zo kunnen wij voor ieder feest en voor iedere locatie een goede geluid set meenemen. Zo betaalt u bij ons nooit te veel voor een geluidsinstallatie die ook nog eens te groot is.