DJ Nijs

Paradise by the deejaylight.

EEN ULTIEME FLASHBACK
U wilt een keer een gezellige middag of avond met uw vrienden en kennissen of collega’s met muziek uit uw tijd…Dan bent u op zoek naar de nieuwe show van DJ Nijs!
Nieuwsgierig? Lees dan verder!

NO-NONSENSE SHOW
Paradise by the deejaylight is een show voor iedereen. DJ Nijs verzorgt een middag of avond met alleen de beste muziek uit de jaren 70
en 80. Als u het wilt kan hij nog verder terug naar de jaren 60.
U krijgt géén quiz of andere flauwe spelletjes voorgeschoteld, maar alleen maar hits, hits en nog eens hits!

VEELZIJDIG
Omdat er zoveel soorten muziek zijn, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat niet alleen maar één soort aan de orde komt. Door de veelzijdig van deze muziek (denk aan pop, rock, disco enz.) en van DJ Nijs kunt u genieten van niet alleen de bekende nummers, maar ook de minder bekende en vergeten nummers uit die tijd. Ook hoort hier natuurlijk een portie Nederpop bij.

HOREN EN ZIEN
Al deze muziek klinkt natuurlijk weer heerlijk in de oren. Maar wat dacht u ervan om ook de artiesten zelf er weer eens bij te halen. Dat kan!
Door middel van een beamer kunt u al deze artiesten van weleer nog eens terug zien op een groot scherm. Artiesten waarvan u vroeger posters van had en waar u verliefd op was laten zich nog eens weer van hun beste kant zien. Schrik niet als u denkt; is dat al weer zo lang geleden……. Dat noemen wij met een mooi woord…NOSTALGIE

GLITTER EN GLAMOUR
De jaren 60 , 70 en 80 was natuurlijk van glitter en glamour. Om hier nog een beetje extra de nadruk op te leggen hebben wij nog wat leuke goodies weg te geven. Als u er voor zorgt dat u nog een mooie set kleren heeft van toen (als die nog past…) zal het gevoel van weer helemaal terug komen!
Als extraatje geeft DJ Nijs een leuke prijs weg aan degene die het mooist en origineelst gekleed is.

OPTREDEN
Zoals gezegd krijgt u een komplete middag of avond met de hele entourage en de beste muziek van toen. Om het geheel nog meer kleur te geven zal DJ Nijs voor u een paar keer een optreden verzorgen!
Op geheel eigen wijze zal hij de muziek van toen in de stijl van toen aan u presenteren.
Kortom, deze show is er één die u niet snel zult vergeten en nog lang in uw geheugen zal blijven hangen.
Deze show is…..EEN ULTIEME FLASHBACK.