DJ Jeroen Gras

Jeroen Gras treedt al jaren op als Dj bij verschillende bands in verschillende feesttenten in heel Nederland. Regelmatig treedt hij ook op in discotheken in het buitenland zo ook in Lloret del Mar, Malta en Duitsland.

Hoog in het vaandel staat de interactie met het publiek. Jeroen voelt het publiek aan als geen ander en gooit dan de juiste muziek in de mix.

Zijn werkwijze is:

Wanneer hij als rode draad bij een band of artiesten staat geboekt zal hij in dienst van de avond draaien en niet concurrerend naar de band toe maar juist als toegevoegde waarde. Zijn repertoirekeuze zal zorgen dat de stemming er in blijft, het genre dat wordt gedraaid is wat de band minder of juist niet heeft. Vooral voor de feesttenten is belangrijk….de tap blijft stromen. Door de interactie met het publiek, zoals bijvoorbeeld het uitdelen van opblaasbare krokodillen krijgt de avond ook een geheel andere wending zodat uw publiek zich niet gaat vervelen en er vaak veel minder incidenten voorkomen.

Wanneer Jeroen avondvullend staat geboekt met eigen geluid en licht zal dit een waar spektakel zijn. Met name bij de grotere shows zult u ogen en oren tekort komen. Een Light jocky zal zorgen voor de juiste accenten en de geluidsinstallatie zal indien gewenst menig broekspijp doen wapperen.

Bij Privé feesten of bedrijfsfeesten speelt DJ Jeroen Gras vanzelfsprekend geheel in op uw wensen. U vraagt hij draait en natuurlijk tovert hij ook hier verschillende verrassingen uit zijn hoed.

Boek daarom Dj Jeroen Gras!
(Bekend van O.A. De Boer zoekt Vrouw Afterparty, Papa’s Feessie, Nieuwjaarsfeest Hoogeveen, Dorpsfeest Hoogland! en vele andere)