Dick de Witte Music & Comedy

MUSIC & COMEDY
Een doedelzakspeler maakt zijn entree en veroorzaakt veel hilariteit. Hij lijkt en klinkt zo echt. Maar toch…….is het zijn tred, zijn spel, zijn blik? Twijfel verandert in gelach. De lach breekt het ijs. De toon is gezet. Met deze verrassende entree begint de kolderieke show “Music & Comedy”.
In deze show neemt Dick de Witte op humoristische wijze een loopje met een veelzijdig muziekrepertoire. Opera, house, latin, rock en swing worden met verschillende muziekinstrumenten schalks aan elkaar geregen. Naast de instrumenten speelt zijn stem een belangrijke rol. Met een groot stembereik van bas-bariton tot heuse sopraan parodieert Dick diverse vocale grootheden. Deze show doet soms denken aan de humoristische en soms clowneske muzikale shows van Mini en Maxi.

SENIORENSHOW
Naast zijn soloprogramma heeft Dick ook een seniorenshow met zangeres Conny Vink. Conny is bekend van o.a de hits “De toeteraar”, “Maak je niet dik” en “Bossa nova boy”. Ook kreeg zij veel bekendheid door haar vele radio- en televisieoptredens. Naast een uitgebreid internationaal repertoire zullen haar hits in “De Uit & Thuis Show” zeker niet ontbreken.

Met het zangduo Sakia & Serge heeft Dick het seniorenprogramma “Mooie liedjes en comedy”. Ook voor dit duo geldt: vele hits en radio- en televisieoptredens. In deze show voor ouderen zingen Saskia & Serge ook hun grote hits als “Zomer In Zeeland”, “Het zijn de kleine dingen die het doen” en nog veel meer.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Dat kan natuurlijk telefonisch of via het contactformulier op deze site. U boekt Dick de Witte bij Gert Nijstad Impresario. Altijd de juiste toon!